Zaštita osobnih podataka

PRAVILA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA
 
Na web stranici lukatranzit.hr vlasnik stranice, Nexe grupa d.d. (dalje u tekstu: Društvo), prikuplja i obrađuje osobne podatke fizičkih osoba u svrhu izvršavanja zakonskih obveza, te radi ispunjavanja zadataka koje obavlja u svom redovnom poslovanju i to u opsegu koji je nužan da bi se obavljala registrirana djelatnost.
Društvo će prije prikupljanja podataka dati informaciju u koju svrhu se podaci prikupljaju, na temelju koje pravne osnove, komu se podaci otkrivaju te o pravu pojedinca da svojim podacima pristupi, da zahtijeva njihov ispravak ili eventualno brisanje.
Ukoliko obrada podataka nije nužna za ispunjavanje zakonskih odredbi ili izvršavanje ugovora, od ispitanika će biti zatražena privola za obradu njegovih osobnih podataka, i to u pisanom obliku.
Prikupljeni podaci će se čuvati koliko je potrebno s obzirom na rokove sukladno važećim propisima te s obzirom na svrhu zbog koje su prikupljeni.
Društvo također poduzima sve tehničke, kadrovske i organizacijske mjere zaštite osobnih podataka koje su potrebne da bi se osobni podaci zaštitili od slučajnog gubitka ili uništenja i od nedopuštenog pristupa, nedopuštene promjene, nedopuštenog objavljivanja i svake druge zlouporabe.
Društvo će svakom ispitaniku odgovoriti na njegov zahtjev za ostvarivanjem prava u vezi s obradom osobnih podataka (uvid u obradu i promjenu podataka, brisanje i ograničenje podataka, uskratu privole…). Na zahtjev ispitanika te u slučaju ako to samo utvrdi, Društvo će dopuniti, izmijeniti ili brisati osobne podatke ako su nepotpuni, netočni ili neažurni te ako njihova obrada nije u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka.

Zahtjev za ostvarivanje prava je dostupan na ovoj web stranici te se isti u slučaju potrebe za ostvarivanjem prava u vezi s obradom osobnih podataka može ispuniti i poslati Društvu sukladno uputama u samom Zahtjevu.

U cilju što efikasnije zaštite podataka, Društvo je donijelo i Pravilnik o zaštiti osobnih podataka u kojem se detaljnije reguliraju postupci u vezi zaštite privatnosti ispitanika.
Navedena Pravila zaštite osobnih podataka također primjenjuju i sve članice Nexe Grupe na koje se odnosi Opća uredba o zaštiti osobnih podataka.
 
Nexe Grupa – Politika zaštite osobnih podataka
 

Pravna napomena

Uvjeti korištenja web stranice
 
Svako korištenje internetske stranice www.nexe.hr podložno je niže navedenim uvjetima i smatra se da je svaki korisnik preuzimanjem ili korištenjem datoteka na internetskoj stranici upoznat s mjerodavnim propisima, svojim pravima i obvezama te suglasan sa svim uvjetima korištenja.
 
Sadržaji objavljeni na internetskoj stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz obvezno poštivanje autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakoga navedenog ograničenja prava. 

Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog ili samo dijela sadržaja ovih internetskih stranica te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez prethodnog te izričitog pismenog dopuštenja vlasnika autorskog prava, ali ni uz dopuštenje nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.
 
Sadržaj ove internetske stranice namijenjen je isključivo osobnoj uporabi korisnika u informativne svrhe. Sadržaj internetske stranice ne treba shvatiti kao izjavu o jamstvu za bilo koji od proizvoda ili usluga Nexe Grupe te će korisnik, nakon upoznavanja s Nexe Grupom putem sadržaja ove stranice, sve konkretne i preciznije obavijesti o proizvodima ili uslugama moći dobiti na prodajnim mjestima ili u sjedištu članice Nexe Grupe na koju se konkretni proizvod odnosi.
 
Logotipi i zaštitni znakovi predstavljeni na ovim stranicama zaštićeni su autorskim pravima te se ne smiju ni na koji način koristiti na drugim internetskim stranicama. Zaštićeni žig Nexe koji se koristi na ovoj internetskoj stranici može se odnositi na proizvode i usluge bilo koje od tvrtki članica Nexe Grupe te ga ne treba poistovjećivati s nazivom tvrtke Nexe grupa d.d.

Fotografije, slike, video klipovi, životopisi osoba ili ostali materijali koji se pojavljuju na ovoj internetskoj stranici vlasništvo su Nexe grupe d.d. Sva prava su pridržana. Dopuštenje za prenošenje informacija daje se samo subjektima koji obavljaju promidžbene, uredničke i informativne djelatnosti u svrhu objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima.
 
Korisniku nije dopuštena upotreba bilo kojeg materijala s ove internetske stranice u svrhu prodaje ili ponude na prodaju proizvoda ili usluga bilo koje vrste.  Podaci objavljeni na ovoj internetskoj stranici ne moraju u svakom trenutku biti točni i aktualni.
 
Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web lokacije na svoju osobnu odgovornost. Nexe grupa d.d. ili članice Nexe Grupe ni u kakvim okolnostima ne preuzimaju odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao korištenjem informacija objavljenih na ovoj internetskoj stranici. Podaci se mogu promijeniti ili objaviti bez prethodne najave. Ne postoji garancija da će ova web lokacija uvijek biti dostupna i raspoloživa te da neće sadržavati pogreške ili viruse.

Kada korisnik na predviđena mjesta na ovoj internetskoj stranici unosi dobrovoljno svoje osobne podatke, takvi podaci će se koristiti samo u svrhu ispunjenja korisnikovog zahtjeva. Korisnik davanjem svojih podataka pristaje i dozvoljava Nexe Grupi da ga kontaktira radi pružanja povratne informacije o njegovom zahtjevu ili o drugim proizvodima ili ponudama Nexe Grupe.

Nexe grupa d.d. pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojega dijela ove web lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu s izvršenim promjenama na ovoj adresi.
 

Informacije o kolačićima


Što su kolačići (eng. Cookies)?

Kolačići su male datoteke koje web stranica sprema na računalo posjetitelja. Oni ne uzrokuju štetu Vašem računalu, a nama omogućavaju pružanje učinkovitijeg korisničkog iskustva te bolje funkcionalnosti stranice. Također, kolačiće koristimo kako bismo analizirali promet na našoj web stranici te društvenim mrežama.

Kako Vama kao posjetitelju web stranice koriste kolačići?

Kada posjećujete stranicu koju ste već ranije posjetili, Vaš odabrani Internet preglednik šalje kolačić koji je stranica prethodno spremila. Na taj način omogućen je brži prikaz stranice, a iskustvo pregledavanja prilagođeno je Vašim potrebama.
Web stranica ne može pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu kao ni informacijama koje kao posjetitelj niste ranije dali.

Ne želim kolačiće – kako ih onemogućiti?

Spremanje kolačića na uređaj posjetitelja web stranice zakonski je dopušteno samo ukoliko je to potrebno za rad stranice, dok je za sve ostale kolačiće potrebno imati pristanak posjetitelja. Svaki posjetitelj sam odlučuje želi li i kojim kolačićima omogućiti pohranjivanje. Na svakom Internet pregledniku postoje postavke o pohranjivanju i konfiguriranju kolačića, o čemu detalje možete potražiti u uputama Internet preglednika koji koristite.

Koji se kolačići koriste na našim stranicama?

Kolačiće koje koristi stranica www.lukatranzit.hr dijelimo u nekoliko grupa. Jedna grupa kolačića potrebna je za ispravno funkcioniranje web stranice dok se druge dvije odnose na kolačiće koji osiguravaju bolje funkcioniranje web stranice, a koje koristimo u svrhu provođenja kvalitetne analize web stranice.

Agencijske usluge u unutarnjoj plovidbi

U skladu sa zahtjevima korisnika obavljamo agencijske usluge u unutarnjoj plovidbi: agentiranje plovila te sve ostale usluge prema nalogu brodara.

KONTAKT

e-mail: alen.stern@nexe.hr, tel: 031/515-128                                              e-mail: nikola.tonkovic@nexe.hr, tel: 031/515-170

Pretovar svih vrsta roba

Luka Tranzit Osijek svojim dugogodišnjim iskustvom garancija je visoke kvalitete usluge pretovara te jamči stručnost, brzinu, efikasnost i sigurnost u radu.Pretovar rasutih tereta –
  • troska,
  • ugljen,
  • šljunak,
  • kamen,
  • gnojivo,
  • žitarice
Pretovar generalnih tereta – paletizirani tereti, tereti u big bagovima, metali svih vrsta Pretovar specijalnih tereta – zahtjevni tereti velikih dimenzija

Skladištenje roba

Skladištenje robe je vrlo odgovoran zadatak. Stoga posebnu pažnju poklanjamo brizi pri manipulaciji robom i njenoj sigurnosti do daljnje distribucije i transporta.

Kapacitet – 20.000 m² otvorenog skladišnog prostora.

KONTAKT

e-mail: sanja.stol@nexe.hr , tel: 031/515-150